Varenummer (SKU): HeartPad Kategorier: ,

HeartPad

4 stk. Genanvendelige stofbind

249,00 DKK 1 pakke

399,00 DKK 2 pakker

Ved køb af pakker er der en besparelse på kr. 99,-

HeartPad stofbind – pakken indeholder 3 stk. dagsbind og 1 stk. natbind I en silkeopbevaringspose.

HeartPad stofbind, er et genanvendeligt og bæredygtigt stofbind. Produceret af blødt, slidstærkt og åndbart materiale, der kan  medvirke til at erstatte bind og tamponer, der belaster miljøet. På en 10-årig periode anvendes i gennemsnit 3.200 stk. engangsprodukter.

HeartPad er baseret på Safepad teknologien og er produceret af Real Relief.

114 på lager

Produkt beskrivelse

HeartPad - et genanvendeligt og bæredygtigt stofbind

HeartPad, et genanvendeligt og bæredygtigt stofbind, baseret på Safepad teknologien og produceret af Real Relief, repræsenterer et bæredygtigt alternativ til engangsprodukter, der er skabt til at give kvinder en pålidelig og komfortabel menstruationsbeskyttelse. Disse stofbind er fremstillet af blødt, slidstærkt og åndbart materiale, hvilket gør dem behagelige at bruge hele dagen.

Menstruationsstofbind er ikke kun gode for din komfort, men også for miljøet. Traditionelle engangsbind og tamponer kan tage mange år at nedbryde og bidrager til de massive mængder affald, der hober sig op i vores lossepladser og skader vores økosystemer. På 10 år bruger en gennemsnitlig person omkring 3.200 engangsbind eller tamponer, og dette tal er desværre kun stigende.

HeartPad stofbind kan hjælpe med at reducere dette tal betydeligt. De er genanvendelige og kan vaskes og genbruges i mange år, hvilket giver en langt mindre belastning for miljøet. Når du investerer i et sæt HeartPad-stofbind, gør du ikke kun noget godt for dig selv, men også for planeten.

Brugen af disse stofbind kræver enkle vedligeholdelsesrutiner. Efter brug kan de skylles eller skylles i koldt vand for at fjerne overskydende blod, og derefter kan de vaskes i en vaskemaskine. Dette gør dem praktiske og nemme at passe ind i din daglige rutine.

Fordele ved at bruge stofbind inkluderer, at de er super absorberende, kemikalie-fri, antibakterielle, lugtfri, og sikrer en lækagefri menstruation. De er også behagelige og lavet af dejligt blødt og åndbart materiale, hvilket gør dem komfortable at have på.

Så hvis du ønsker en mere bæredygtig og miljøvenlig menstruationsløsning, bør du overveje at skifte til HeartPad stofbind. De tilbyder både komfort og en måde at reducere dit økologiske fodspor på. Silkeposen indeholder 3 dagsbind og 1 natbind, og de er et skridt i retning af at minimere affald og plastik, samtidig med at de giver dig den beskyttelse, du har brug for under din menstruationscyklus.

HeartPad

4 stk. Genanvendelige stofbind

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “ HeartPad

4 stk. Genanvendelige stofbind

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *