Fri fragt ved køb over 399.- | Hurtig levering | Sikker betaling |

Om os

HeartCup’s historie

Heartcups Historie

Hej jeg hedder Bibbi, og jeg har arbejdet på at give dig et bedre alternativ til tamponer og bind. Her er HeartCup’s historie. Det hele startede marts 2020, da jeg blev hjemsendt under corona-krisen. Jeg var single og boede alene på Vesterbro, jeg fik en masse ekstra timer, og jeg søgte mening med livet. Jeg kom frem til, at jeg skulle fortælle min historie for at hjælpe andre. 13 års kamp er slut nu, jeg bliver aldrig mor grundet ufrivillig barnløshed. HeartCup er nu mit hjertebarn, som jeg har kastet min kærlighed over, og som jeg glæder mig til at se vokse sig stor og stærk.

Idéen udsprang, da min krop ændrede sig efter 4 års hormonbehandlinger i forbindelse med mit fertilitetsforløb. Mine menstruationer var blevet meget kraftigere, og tamponer og bind slog simpelthen ikke til. I forvejen har jeg aldrig rigtigt følt, at det var en sikker, sund og hygiejnisk løsning. Der måtte da findes et bedre alternativ. Og det gjorde der! Jeg blev personligt STOR FAN af menstruationskoppen, men da det danske udvalg ikke var stort, fandt jeg min første menstruationskop i udlandet. Derfor fik jeg idéen om at skabe HeartCup! Tilblivelsen af HeartCup er affødt af et ønske om at gøre en forskel for både dig og verden. Hvert menneske er unikt, er bygget forskelligt og har derfor forskellige behov.

SHARE & CARE – DON’T WASTE

Menstruation er det mest naturlige i verden og et livsvilkår. Med HeartCup får du et produkt bygget på min passion om at give dig og andre muligheden for at vælge den rigtige kop i Danmark. Mit håb er, at HeartCup’s historie og mit produkt kan bidrage til, at vi tør tale åbent og ærligt og dele erfaringer med hinanden. Også selvom det kan være TABU OG SVÆRT, da vi skal vise sårbarhed og mod. Lad os sammen stå stærkt og råbe højt om menstruation, ufrivillig barnløshed, bæredygtighed, fokus på klimaet, da det er vores fremtid, og hvad I ellers har på hjertet. Ordet er frit!

HEARTCUP HAR SÅ MANGE GODE EGENSKABER, SOM JEG GERNE VIL DELE MED DIG

Det er et sundt alternativ til bind og tamponer, det er et ekstremt bæredygtigt produkt, og det er en god og sikker investering pga. genanvendeligheden, som betyder at du sparer rigtig mange penge. Vigtigst af alt; du har ingen begrænsninger under din menstruation, og du har din frihed 100 %!

DONATION

PSSST… løbende giver vi donation alt efter hvordan verden ser ud, og hvem der har brug for det…

HeartCup’s slogan:

Don’t Waste

Time | Money | Environment | Freedom | Health

Heartcup’s logo

Logoet er designet ud fra Bibbis personlige historie, kampen om ufrivillig barnløshed. Hjertet er symbol på liv, bloddråben symbolik for menstruation, og logoet illustrerer HeartCup, når den foldes inden brug. Logoet er derfor kombineret med Bibbis historie og produktets funktion i ét. Når man vender logoet på hovedet, har man formen på en kvindes bagdel og underliv, hvor livmoderen er i centrum.

Heartcup’s citat

Kampen om at få børn er slut nu, og et nyt kapitel er startet.

Derfor er dette citat blevet skabt med det enkle budskab om, at man skal huske at leve sit liv, mens man kan. Vi har kun ét liv og én chance til at udleve vores drømme.

Bibbi vil derfor gerne være med til at huske dig på at leve efter de enkle principper:

One life

One chance

Remember to live

Do whatever makes you happy

Love from Bibbi – HeartCup