Fri fragt ved køb over 399.- | Hurtig levering | Sikker betaling |

Succeshistorier

9 ud af 10, der har prøvet heartcup, fortsætter med at bruge den…

Cecilie Ibsen

Jeg elsker at bruge HeartCup, når jeg har min menstruation. Det gør det hele nemmere, og det føles meget mere hygiejnisk og rart! Derudover er det meget billigere end at gå ud hver måned og købe nye produkter! Jeg er helt vild med HeartCup.

Joy Ann Rusbjerg

Det skulle tage mig 30 år med menstruation og grafiske opgaver for HeartCup, før jeg overhovedet overvejede at prøve en menstruationskop. Der har aldrig været pres eller evige motivationstaler fra Bibbi, men blot hendes egen fortælling og drøm om at sætte den bedste kop på det danske marked og normalisere koppen for alle typer kvinder.

Jeg var skeptisk inden brug, og kan ikke være foruden nu. Jeg har nogle dage med meget voldsom blødning, særligt nætterne er hårde. Med Active Female, heavy, kan jeg sove igen og veksler mellem regular ved mindre blødninger. Jeg sender Bibbi en kærlig tanke, hver gang jeg finder koppen frem.

Mette-Marie Høy

Jeg fik en stærk antibiotikabehandling, som smadrede min krops balance helt og dermed også balancen i mit underliv. Jeg blev derfor nysgerrig på et sundere alternativ til bind og tamponer og stødte på cuppen. Jeg var skeptisk, for jeg har kraftige blødninger og tænkte, at det egentlig var lidt ”ulækkert” at bruge, rengøre og tømme cuppen. Desuden havde jeg ikke tillid til, at den kunne holde tæt. Det blev gjort totalt til skamme. Da jeg fik mulighed for at teste HeartCup, sprang jeg til, og jeg elsker den og anbefaler den alle vegne. Den holder tæt, er nem at tømme og rengøre, kræver ikke en skraldespand i nærheden og giver en dejlig tryghed. Den er nem at sætte op, og jeg mærker den ikke i løbet af dagen – heller ikke når jeg løber. Jeg er aldrig blødt igennem med HeartCup. Der er super mange fordele for mig personligt, men også for miljøet og økonomien. Jeg skal aldrig tænke på, om jeg nu har bind med i tasken eller bind i huset, for jeg har min cup. Og som bonus findes den i lyserød – det er jeg ret pjattet med!

Linda K Henriksen

Der er absolut kun godt at sige om HeartCup. Min yndlings er helt klart,  at man føler, man gør noget godt for miljøet ved at skrotte de traditionelle hygiejneprodukter som er til engangsbrug. Ud over det den frihed, jeg synes den giver. Den kan bruges i mange timer, uden man føler ubehag, og man skal ikke frygte at bløde igennem eller huske bind, og det er fantastisk! Den forskel, det gør helt personligt for mig, er, at jeg har svært ved at tåle bind og tamponer. Jeg har ingen problemer med at tåle HeartCup, og det er faktisk en enorm gave ikke at bekymre sig yderligere. Er så glad for den, og den er helt klart kommet for at blive. Kan klart anbefale den, også selvom man måske de første 5 gange bøvler rundt med den – så bliv ved, for det er helt klart det værd!

Rebekka Ziska Dahl

Jeg er glad for at være ambassadør for HeartCup, fordi jeg synes, menstruationskoppen er en fantastisk opfindelse. 

Koppen gør det nemmere for mig stadig at træne uden større implikationer, når jeg har menstruation. 

Særligt glad for, hvor nemt HeartCups folder sig ud, og hvordan ’dutten’ er formet i bunden, så den ikke irriterer mit underliv – især ift. træning.

Menstruationskoppen gør, at min menstruation ikke behøver at være en større tidsmæssig, økonomisk og frihedsmæssig belastning.

Det tog mig lidt tid at lære koppen at kende, før jeg turde stole på den til mine Ju-Jitsu træninger, hvor det er vigtigt, jeg kan bevæge mig frit. Nu kan jeg slet ikke undvære den.

Jeg elsker og resonerer 100 % med HeartCups motto. Jeg er glad for at være med til at brede budskabet om noget, jeg støtter op om og bryde tabuer, der slet ikke burde findes i 2021!