Tilbud
Varenummer (SKU): HeartCup Menstruationsdisk "MyDiscs" Kategori:

Køb 2 HeartCup Menstruationsdisk ”MyDiscs”

Small og Large
INKL. Rensekop GRATIS

(1 kundeanmeldelse)

399,00 DKK

Ved køb af “MyDiscs” er der en besparelse på kr. 188,- så bestiller du både en Small og en Large + rensekop.

Et sikkert valg hvis du er I tvivl omkring størrelse. HeartCup Menstruationsdisk er fremstillet i 100% medicinsk silikone og er et genbrugeligt alternativ til bind, tamponer og den klassiske menstruationskop. Modsat en menstruationskop, der sidder lavt i skeden og holdes på plads ved hjælp af et svagt vakuum, virker HeartCup Menstruationsdisk ved at sidde lige under livmoderhalsen, hvor den opsamler menstruationsblodet uden hjælp af vakuum.

HeartCup Menstruationsdisk kan bruges af alle, hvad end du har en høj, lav, foroverbøjet eller bagoverbøjede livmoderhals.

Når menstruationsdisken sidder korrekt, kan den ikke mærkes, og du kan have den siddende i op til 12 timer ad gangen – også om natten. Menstruationsdiskens design gør desuden, at den også bruges under sex, da den vaginale kanal holdes fri ved brug af disken

OBS: menstruationsdisken er ikke en godkendt præventionsform

Hvordan bruger man en menstruationsdisk? Period Nirvana har lavet en vejlednings video til dig, der gerne vil prøve at bruge menstruationsdisken.

Produkt beskrivelse

HeartCup Menstruationsdisk i 2 forskellige størrelser

HeartCup Menstruationsdisk er en banebrydende løsning til menstruationsbeskyttelse. Den er lavet af 100% medicinsk silikone og skiller sig ud fra konventionelle menstruationsprodukter som bind, tamponer og menstruationskopper. Denne innovative disk placeres lige under livmoderhalsen og fungerer uden at skabe et vakuum som menstruationskopper normalt gør.

Brugen af HeartCup Menstruationsdisk i medicinsk silikone er behagelig og giver dig frihed til at have den indsat i flere timer ad gangen, inklusive om natten, uden ubehag. Diskens design tillader også seksuel aktivitet, da den ikke forhindrer den vaginale kanal.

Det er dog vigtigt at forstå, at HeartCup Menstruationsdisk ikke er en godkendt præventionsmetode og bør ikke bruges som sådan. For at sikre den bedste pasform og komfort tilbyder HeartCup to størrelsesvarianter baseret på alder: Small anbefales til kvinder under 30 år, mens Large anbefales til kvinder over 30 år.

For dem, der er usikre på den rigtige størrelse, tilbyder HeartCup en praktisk “MyDiscs”-pakke, der indeholder begge størrelser til 399,00 DKK. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere og finde den mest komfortable og effektive løsning til din individuelle behov og livsstil.

HeartCup Menstruationsdisk repræsenterer en moderne tilgang til menstruationsbeskyttelse, der giver kvinder en pålidelig og fleksibel løsning samtidig med, at den reducerer miljøbelastningen ved at minimere behovet for engangsprodukter.

HeartCup Menstruationsdisk i 2 forskellige størrelser

Størrelse på HeartCup menstruationsdisk – Small:

Diameter 60 mm
Højde 30 mm
Kapacitet 45 ml
Stilk 60 mm – Stilken kan man klippe efter behov eller fjerne helt 💜

Størrelse på HeartCup menstruationsdisk - Large:

Diameter 68 mm
Højde 35 mm
Kapacitet 65 ml
Stilk 52 mm – Stilken kan man klippe efter behov eller fjerne helt 💜

Køb 2 HeartCup Menstruationsdisk ”MyDiscs”

Small og Large
INKL. Rensekop GRATIS

1 review for Køb 2 HeartCup Menstruationsdisk ”MyDiscs”

Small og Large
INKL. Rensekop GRATIS

  1. Røskva

    Heartcup menstruationsdisc er det første in-vagina menstruationsprodukt der faktisk har holdt hvad det lovede; Jeg kan ikke mærke den, den fanger blodet uden at bløde ved siden af- og så elsker jeg farven. Tak 💜

    • Bibbi Dimitrova

      Kære Røskva af hjertet tak for den flotte anmeldelse af vores HeartCup Menstruationsdisk 💜 Hvor jeg glad for den kan alt det du havde håbet på også er det også en farve du kan lide 💜 Tak 💜 Masser af HeartCups hilsner fra Bibbi

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *