Varenummer (SKU): AM Kategori:

Active Menstruationskop “Mini”

1 stk. Fast menstruationskop

(1 kundeanmeldelse)

Til dig som er teenager eller behov for en mindre størrelse grundet en lav livmoderhals, eller bløder meget let, og/eller har en stærk bækkenbund.

Fast menstruationskop, som passer til de fleste – særligt hvis du har en stærk bækkenbund. Active Female er den perfekte menstruationskop for dig der bløder meget eller dyrker meget sport, og har en stærk bækkenbund.

Er du i tvivl om størrelsen klik her

Ryd

Produkt beskrivelse

Til dig, som er teenager eller har behov for en mindre størrelse grundet en lav livmoderhals, eller dig, som bløder meget let og har en stærk bækkenbund.

Fast menstruationskop, som passer til de fleste – særligt hvis du har en stærk bækkenbund. Active Female er den perfekte menstruationskop for dig, der bløder meget eller dyrker meget sport, og har en stærk bækkenbund.

Størrelse på Active Mini:
Diameter 38 mm
Længe på kop 55 mm
Kapacitet 20 ml

Active Menstruationskop “Mini”

1 stk. Fast menstruationskop

1 review for Active Menstruationskop "Mini"

1 stk. Fast menstruationskop

 1. Mette-Marie Høy

  Før jeg prøvede Heatcup var jeg skeptisk, for jeg har kraftige blødninger og tænkte, at den ikke kunne holde tæt og egentlig var det for mig lidt ”ulækkert” at bruge, rengøre og tømme cuppen. Det er blevet gjort helt til skamme. jeg elsker den! Den holder tæt, er nem at tømme og rengøre, kræver ikke en skraldespand i nærheden og giver en dejlig tryghed. Den er nem at sætte op, og jeg mærker den ikke i løbet af dagen – heller ikke når jeg løber. Jeg er aldrig blødt igennem med denne cup. Der er super mange fordele – også for miljøet og økonomien. <3

  • Bibbi Dimitrova

   Kære Mette-Marie

   Af hjertet TAK fordi du deler din oplevelse med brugen af HeartCup – hvor er det FANTASTISK at du er blevet så gode venner med din HeartCup og gen giver dig tryghed, frihed, økonomisk fordele samt skåner miljøet. What not to like!

   God sommer❤️

   HeartCups hilsner fra Bibbi❤️

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.