Fri fragt ved køb over 399.- | Hurtig levering | Sikker betaling |

Støt mødrehjælpen

Ved køb af Heartcup menstruationskop støtter du mødrehjælpen

Støt en god sag med Dit Køb af HeartCup Menstruationskop

Vil du være med til at sTøtte et godt formål og gøre en forskel for en familie, som har brug for hjælp?

Ved køb af Heartcup menstruationskop støtter du mødrehjælpen.

HeartCup er bygget på passion og med hjertet. Vores engagement går ud over blot at tilbyde menstruationskopper og stofbind – vi ønsker at støtte dem, der har brug for hjælp og samarbejder stolt med Mødrehjælpen i denne hensigt. De gør en forskel og har hjertet det rigtige sted. Du kan som kunde også hjælpe os med at gøre en forskel.

Vi kan sammen give udsatte og sårbare børnefamilier den hjælp, de mangler.

Skilsmisse, sygdom, vold og fattigdom kan slå livet i stykker, og når verden vælter, kan selv de bedste få brug for hjælp. Når du støtter Mødrehjælpen, sikrer du hjælp til de forældre, børn og gravide, der behøver den mest. Din støtte, ved at vælge en HeartCup-menstruationskop, giver disse familier en hårdt tiltrængt hjælpende hånd.

Med 110 kr. kan en mor eller far få hjælp og rådgivning
Med 330 kr. kan tre familier få hjælp og rådgivning
Med 550 kr. kan vi fem familier få hjælp og rådgivning

Ingen forælder skal stå alene i mødet med disse udfordringer. Det er derfor, Mødrehjælpen er der. Og det er derfor, din hjælp har så uendeligt stor værdi. Støt nu, så flere forældre og deres børn kan få hjælp.

Når du betaler for din HeartCup-menstruationskop, får du også mulighed for at lave en donation på 25 kr. eller mere – alt afhængigt af hvad du har råd og lyst til.

Du har magten til at gøre en positiv indflydelse på mennesker i nød, og sammen med HeartCup og Mødrehjælpen kan vi styrke familier og samfundet som helhed. Gør en positiv forskel med dit køb og hjælp os med at skabe en bedre fremtid for dem, der har mest brug for det.


HELE BELØBET GÅR UBESKÅRET TIL MØDREHJÆLPEN.