Varenummer (SKU): CMRHW Kategori:

Classic Menstruationskop “All in One” Mini, Regular (A) og Heavy (B)

3 stk. Bløde menstruationskopper
1 Rensekop / Rengøringskop

(3 kundeanmeldelser)

549,00 DKK

Ved køb af “All In One” er der en besparelse på kr. 297,-

Mini, Regular (A), Heavy (B) & HeartCup Wave. Til dig der ønsker at tilpasse dig hele perioden efter din blødningsmængden, og ingen tvivl om valg af størrelse. Med HeartCup Wave er det både nemt og praktisk for dig at sterilisere din menstruationskop på få minutter. HeartCup Wave er meget smart foldekop til at sterilisere din menstruationskop på en nem, hurtig og praktisk måde.

Blød menstruationskop, som passer til de fleste – særligt hvis du har et sensitivt eller normalt underliv. Classic er den perfekte menstruationskop for begyndere.

Produkt beskrivelse

Mini, Regular (A), Heavy (B) & HeartCup Wave. Til dig der ønsker at tilpasse dig hele perioden efter din blødningsmængde. Ingen tvivl om valg af størrelse.

Blød menstruationskop, som passer til de fleste – særligt hvis du har et sensitivt eller normalt underliv. Classic er den perfekte menstruationskop for begyndere.

Størrelse på Classic Mini:
Diameter 36 mm
Længde på kop 60 mm
Kapacitet 18 ml

Størrelse på Classic Regular:
Diameter 42 mm
Længde på kop 61 mm
Kapacitet 23 ml

Størrelse på Classic Heavy:
Diameter 46 mm
Længde på kop 66 mm
Kapacitet 28 ml

Størrelse på HeartCup Wave:
Diameter 77 mm
Foldet 17 mm
Foldet ud 7,7 cm
Diameter 77 mm
Kapacitet 150 ml

Med HeartCup Wave er det både nemt og praktisk for dig at sterilisere din menstruationskop på få minutter. HeartCup Wave er meget smart foldekop til at sterilisere din menstruationskop på en nem, hurtig og praktisk måde. Brugervejledning HeartCup Wave er en nem og praktisk måde at sterilisere din HeartCup på. Placer din HeartCup i HeartCup Wave som vist på billedet. Fyld derefter 3/4 vand i den, husk ikke at lukke låget helt, da det kogende vand vil danne tryk. Kom den i mikroovnen i nogle minutter, da indstillingen af din mikroovn kan variere fra husstand. HUSK at lade den afkøle, inden du tager den ud, da den kan være varm, så du ikke brænder dig. Specifikationer: Tåler op til 230°C. Kan rengøres i opvaskemaskinen.

Classic Menstruationskop “All in One” Mini, Regular (A) og Heavy (B)

3 stk. Bløde menstruationskopper
1 Rensekop / Rengøringskop

3 reviews for Classic Menstruationskop "All in One" Mini, Regular (A) og Heavy (B)

3 stk. Bløde menstruationskopper
1 Rensekop / Rengøringskop

 1. Caroline Nordsejl (verificeret ejer)

  Ved jo næsten ikke hvor jeg skal starte! Var meget SKEPTISK, fik heartcup i hånden og tænkte det går aldrig godt det her – nu har jeg min lille heartcup med i tasken klar hvis NU…. jeg hadet at have menstruation før, bløder kraftigt og skulle tit skifte bind eller tampon. Følte når jeg nøs at det løb ned at benene på mig- nu, nu sidder jeg til møder, arbejder 8 timer uden at tænke på at skulle skifte bind eller tampon! Jeg er generelt i bedre humør når jeg har MENSTRUATION❤ tak! Af hjertet tak!

  • Bibbi Dimitrova (verificeret ejer)

   Kære Caroline

   Af ❤️ TAK for denne flotte flotte tilbagemelding, hvor er det cool du deler din erfaring med os, og det er præcist, sådan de fleste har det i starten – lige indtil de prøver den lille HeartCup 😉 TAAAAAK af ❤️ og Glædelig Jul & Godt Nytår masser af HeartCups hilsner fra Bibbi ❤️

 2. Frida

  Jeg har prøvet mine heartcups i et par dage nu og jeg er helt vild med dem! De er super lette at bruge og kan slet ikke mærkes! De er af super kvalitet og Starterkittet er fantastisk til at finde Den størrelse der passer for dig! Oven i det er det en super service! Heartcups kan helt klart anbefales til alle! Nybegynder eller ej!

  • Bibbi Dimitrova (verificeret ejer)

   Hej Frida

   Mange tak for feedback og af hjertet tak fordi du deler din oplevelse med HeartCup.

   Så fedt du allerede på så kort tid er blevet gode venner med dem. Normalt kan det tage op til 3 cyklusser, men I fandt hinanden allerede ved første gang – så dejligt at høre.

   God sommer❤️

   HeartCups hilsner fra Bibbi❤️

 3. Sarah (verificeret ejer)

  Jeg kan varmt anbefale hEartcup. De er så nemme og Bruge og køber man boksen har man til hele menstrations perioden. Du mærker ikke du har den i og deN er så nem at bruge, de er alle pengene vær

  • Bibbi Dimitrova (verificeret ejer)

   Kæreste skønne Sarah

   Tak fordi du deler din erfaring med os.

   Vi er så glade for at DU er GLAD 🙂

   HeartCups hilsner fra Bibbi

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *