Varenummer (SKU): CMRHW Kategori:

Classic Menstruationskop “All in One” Mini, Regular (A) og Heavy (B)

3 stk. Bløde menstruationskopper
1 Rensekop / Rengøringskop

(3 kundeanmeldelser)

549,00 DKK

Ved køb af “All In One” er der en besparelse på kr. 297,-

Mini, Regular (A), Heavy (B) & HeartCup Wave. Til dig der ønsker at tilpasse dig hele perioden efter din blødningsmængden, og ingen tvivl om valg af størrelse. Med HeartCup Wave er det både nemt og praktisk for dig at sterilisere din menstruationskop på få minutter. HeartCup Wave er meget smart foldekop til at sterilisere din menstruationskop på en nem, hurtig og praktisk måde.

Blød menstruationskop, som passer til de fleste – særligt hvis du har et sensitivt eller normalt underliv. Classic er den perfekte menstruationskop for begyndere.

Produkt beskrivelse

All in One

Classic menstruationskopper Mini Regular og Heavy “All in One” + HeartCup Wave

HeartCup Wave

HeartCup Wave er den ultimative løsning, der kombinerer bekvemmelighed og hygiejne for kvinder, der bruger menstruationskopper. Denne smarte foldekop giver dig mulighed for at sterilisere din menstruationskop på en nem, hurtig og praktisk måde ved hjælp af din mikroovn.

Med HeartCup Wave er der ingen besvær med at koge vand eller bruge komplicerede steriliseringsmetoder. Brugsvejledningen er enkel: Placer din HeartCup i HeartCup Wave som vist på billedet og fyld derefter 3/4 vand i den. Det er vigtigt at huske ikke at lukke låget helt, da det kogende vand kan danne tryk. Derefter skal du placere den i mikroovnen i nogle få minutter, afhængig af din mikroovns indstilling. Vær forsigtig, da den kan være varm, og lad den afkøle, inden du tager den ud for at undgå forbrændinger.

HeartCup Wave er fremstillet af materialer, der tåler op til 230°C, hvilket sikrer en effektiv sterilisering uden at skade koppen. Du kan også rengøre den i opvaskemaskinen for yderligere bekvemmelighed.

HeartCup Classic

Menstruationskoppen Classic, der kommer i tre forskellige størrelser, er den ideelle ledsager til HeartCup Wave. Den bløde menstruationskop passer til de fleste kvinder, især dem med et sensitivt eller normalt underliv. Den er også perfekt for begyndere, der ønsker at prøve menstruationskopper for første gang.

De tre størrelser af Classic menstruationskop inkluderer Classic Mini med en diameter på 36 mm, en længde på 60 mm og en kapacitet på 18 ml, Classic Regular med en diameter på 42 mm, en længde på 61 mm og en kapacitet på 23 ml, samt Classic Heavy med en diameter på 46 mm, en længde på 66 mm og en kapacitet på 28 ml.

Dette gør det muligt for kvinder at vælge den størrelse, der passer bedst til deres individuelle behov og komfort. HeartCup Wave og Classic menstruationskoppen er et perfekt match for kvinder, der ønsker en praktisk, hygiejnisk og skånsom løsning til deres menstruationsbehov.

Mini, Regular (A), Heavy (B) & HeartCup Wave. Til dig der ønsker at tilpasse dig hele perioden efter din blødningsmængde. Ingen tvivl om valg af størrelse.

Blød menstruationskop, som passer til de fleste – særligt hvis du har et sensitivt eller normalt underliv. Classic er den perfekte menstruationskop for begyndere.

Classic menstruationskopper Mini Regular og Heavy “All in One”

Størrelse på Classic Mini:
Diameter 36 mm
Længde på kop 60 mm
Kapacitet 18 ml

Størrelse på Classic Regular:
Diameter 42 mm
Længde på kop 61 mm
Kapacitet 23 ml

Størrelse på Classic Heavy:
Diameter 46 mm
Længde på kop 66 mm
Kapacitet 28 ml

Størrelse på HeartCup Wave:
Diameter 77 mm
Foldet 17 mm
Foldet ud 7,7 cm
Diameter 77 mm
Kapacitet 150 ml

Classic Menstruationskop “All in One” Mini, Regular (A) og Heavy (B)

3 stk. Bløde menstruationskopper
1 Rensekop / Rengøringskop

3 reviews for Classic Menstruationskop "All in One" Mini, Regular (A) og Heavy (B)

3 stk. Bløde menstruationskopper
1 Rensekop / Rengøringskop

 1. Caroline Nordsejl (verificeret ejer)

  Ved jo næsten ikke hvor jeg skal starte! Var meget SKEPTISK, fik heartcup i hånden og tænkte det går aldrig godt det her – nu har jeg min lille heartcup med i tasken klar hvis NU…. jeg hadet at have menstruation før, bløder kraftigt og skulle tit skifte bind eller tampon. Følte når jeg nøs at det løb ned at benene på mig- nu, nu sidder jeg til møder, arbejder 8 timer uden at tænke på at skulle skifte bind eller tampon! Jeg er generelt i bedre humør når jeg har MENSTRUATION❤ tak! Af hjertet tak!

  • Bibbi Dimitrova (verificeret ejer)

   Kære Caroline

   Af ❤️ TAK for denne flotte flotte tilbagemelding, hvor er det cool du deler din erfaring med os, og det er præcist, sådan de fleste har det i starten – lige indtil de prøver den lille HeartCup 😉 TAAAAAK af ❤️ og Glædelig Jul & Godt Nytår masser af HeartCups hilsner fra Bibbi ❤️

 2. Frida

  Jeg har prøvet mine heartcups i et par dage nu og jeg er helt vild med dem! De er super lette at bruge og kan slet ikke mærkes! De er af super kvalitet og Starterkittet er fantastisk til at finde Den størrelse der passer for dig! Oven i det er det en super service! Heartcups kan helt klart anbefales til alle! Nybegynder eller ej!

  • Bibbi Dimitrova (verificeret ejer)

   Hej Frida

   Mange tak for feedback og af hjertet tak fordi du deler din oplevelse med HeartCup.

   Så fedt du allerede på så kort tid er blevet gode venner med dem. Normalt kan det tage op til 3 cyklusser, men I fandt hinanden allerede ved første gang – så dejligt at høre.

   God sommer❤️

   HeartCups hilsner fra Bibbi❤️

 3. Sarah (verificeret ejer)

  Jeg kan varmt anbefale hEartcup. De er så nemme og Bruge og køber man boksen har man til hele menstrations perioden. Du mærker ikke du har den i og deN er så nem at bruge, de er alle pengene vær

  • Bibbi Dimitrova (verificeret ejer)

   Kæreste skønne Sarah

   Tak fordi du deler din erfaring med os.

   Vi er så glade for at DU er GLAD 🙂

   HeartCups hilsner fra Bibbi

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *